Cum s-a răzbunat o femeie pe bărbatul care a încercat să o violeze

O femeie a TĂIAT PENISUL bărbatului care a încercat să o VIOLEZE sursa Reuters

O femeie a tăiat penisul bărbatului care ar fi încercat să o violeze şi l-a dus la poliţie, drept probă, scrie Daily Mail.

Monju Begum (40 de ani), din Bangladesh, a atacat bărbatul după ce acesta a intrat în baraca ei şi ar fi încercat să o agreseze sexual. După ce i-a tăiat penisul cu un cuţit, femeia i l-a băgat într-o pungă de plastic şi a mers la poliţie cu proba.

Agresorul, Mozammel Haq Mazi, a fost dus de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. El neagă violul, spunând că avea o relaţie cu femeia şi că aceasta l-a atacat, ca răzbunare pentru că el nu voia să se mute împreună cu ea. "Suntem vecini şi avem o aventură. Recent, ea mi-a sugerat să ne mutăm împreună în Dhaka (n.r. un oraş situat la 160 km de Mirzapur, unde cei doi stau acum). Eu am refuzat-o, spunând că nu-mi pot lăsa familia, iar ea s-a răzbunat", a explicat Haq Mazi.

De menţionat că bărbatul este căsătorit şi are cinci copii, în timp ce femeia are alţi trei copii. Odată ce starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte, Haq Mazi ar putea fi arestat, a declarat un ofiţer.

 

 

Versiune mobil | completa