EXPLOZIE LA CHIŞINĂU. O maşină a sărit în aer lângă ambasada Chinei. UPDATE Reuters: Un martor spune că a văzut cel puţin trei cadavre

EXPLOZIE LA CHIŞINĂU. O maşină a sărit în aer lângă ambasada Chinei. UPDATE Reuters: Un martor spune că a văzut cel puţin trei cadavre sursa foto Jurnal.md

UPDATE 13.37 Conform Timpul.md, preşedintele Federaţiei de Tenis, Igor Ţurcanu, nu a avut de suferit în explozie, doar automobilul acestuia a fost afectat. Persoana grav rănită nu este încă identificată, potrvit poliţiei.

UPDATE 13.34 Maşina se afla în apropierea unei grădiniţe de copii.

Jovmir a mai declarat că în urma deflagraţiei au mai fost deteriorate două automobile.

Apelul la poliţie a parvenit la ora 12.15 de pe strada Columna 143.

Medicii refuză, deocamdată, să ofere detalii despre starea în care se află Igor Ţurcan.

UPDATE 13.30 Potrivit Jurnal de Chişinău, preşedintele Federaţiei de Tenis din R.Moldova, Igor Turcan, care trecea cu maşina personală prin apropiere, a fost rănit, iar vicepreşedintele federaţiei, Marina Tauber, a fost transportat la spital, unde se află la reanimare. Potrivit martorilor oculari, Igor Turcan ar fi rămas fără un picior în urma deflagraţiei şi ar fi fost transportat la spital în stare gravă.

La faţa locului se află poliţia şi serviciul Bombteh. Pentru moment nu se ştie dacă este vorba despre o explozie controlată sau un accident.

Incidentul s-a produs în apropierea Procuraturii Militare, potrivit cotidianului Timpul.

UPDATE 13.28 "Starea preşedintelui Federaţiei de Tenis, care a fost rănit, este gravă", a confirmat Jovmir, scrie publika.md.

UPDATE 13.24 Un martor bielorus a declarat, pentru Reuters, că a fost martorul exploziei, pe care a surprins-o dintr-o clădire. El spune că a văzut cel puţin trei cadavre.

UPDATE 13.23 Potrivit Jurnal de Chişinău, preşedintele Federaţiei de Tenis din R.Moldova, Igor Turcan, a fost rănit, iar vicepreşedintele federaţiei, Marina Tauber, a fost transportat la spital.

UPDATE 13.21 Publika.md scrie că poliţia nu exclude că ar putea fi vorba de o tentativă de omor.

Potrivit unor informaţii, maşina care a explodat stătea parcată în zonă de două zile.

În urma deflagraţiei au mai fost deteriorate două automobile, conform spuselor ofiţerului de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.

UPDATE 13.19 - Mediafax scrie că şoferul maşinii a fost transportat la spital

UPDATE 13.16 - Timpul.md scrie că un automobil parcat lângă Procuratura Militară, de pe strada Columna 137, din municipiul Chişinău, a explodat şi a ars în întregime. Incidentul a avut loc acum câteva minute. Maşina a ars în totalitate, iar şoferul a fost transportat la spital şi a fost reanimat în secţia de reanimare.

Deocamdată nu se cunosc motivele incidentului, iar martorii spun că, cel mai probabil, maşina s-a aprins din cauza instalaţiei de gaz. La faţa locului au sosit deja pompierii, poliţiştii şi ambulanţele, iar oamenii legii cercetează cazul.

În explozie a avut de suferit Preşedintele Federaţiei de Tenis, Igor Ţurcanu, scrie publika.md.


O maşină a sărit în aer la Chişinău, în apropierea ambasadei Chinei. Potrivit primelor informaţii, trei persoane au fost ucise.

O maşină marca Lada, cu numere ruseşti, a explodat în centrul capitalei moldovene.

Vom reveni cu amănunte

 

 

Versiune mobil | completa