Irinel Columbeanu: "Citesc cărţi pe YouTube"

Foto: Rompres

"Nu este foarte plăcut să realizezi că ai stat cu dracul în casă", a declarat Irinel Columbeanu într-un interviu acordat lui Bogdan Nicolai, de la "Alarma ProFM". Omul de afaceri de la Izvorani a comentat relaţia cu Monica Columbeanu, dar a vorbit şi despre viitorul fetiţei lor, Irina.

Columbeanu a povestit că a crezut în ideea căsătoriei pe viaţă, când în urmă cu şase ani, a luat-o de soţie pe Monica. "Monica de acum nu este aceeaşi cu Monica de atunci", a punctat Irinel Columbeanu care îşi pune speranţă în divinitate. El speră ca Dumnezeu să îi dea înţeleciune să rezolve situaţia conflictuală de acum, pentru că Monica este mama fiicei lui. Nicio clipa nu i-a trecut prin minte, spune el, că aceasta va ntoarce armele şi că ar avea nevoie să-şi ia măsuri de precauţie, în caz că totul s-ar dovedi a fi o înşelăciune. "Dacă m-aş fi gândit, în clipa aceea se stingea tot farmecul, tot inefabilul. Dacă aş fi avut astfel de banuieli sau măcar mici intuiţii, aş fi luat măsurile necesare, bineînţeles", a afirmat Columbeanu.

"Monica a încetat să fie soţia mea pe 22 decembrie 2010, când eu am aflat de relele tratamente aplicate fetiţei. Nici măcar atunci nu am vrut să mă despart de Monica, dar am simţit că în inima mea nu mai e soţia mea, că n-ai cum să simţi ceva pentru o femeie care îţi bate copilul", a precizat Irinel Columbeanu. "Dacă aş realiza că am stat ani de zile în casă cu dracul, nu e ceva foarte placut", a adaugat acesta.

Cât despre posibilitatea unei împăcări, Irinel nu o întrevede. "Cu Monica este foarte greu să te pui de acord în legatură cu multe subiecte. Şi importante, şi neimportante. Trebuie să găsim o formulă care să permită, aşa ca o protejare, o izolare a Irinei, ca să nu mai simtă tensiunile dintre noi", este concluzia la care a ajuns Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a explicat că nu-şi trăieşte viaţa ca la un reality show şi dă vina pe presă pentru mediatizarea excesivă. "Totuşi îndrăznesc să spun că eu nu trăiesc o viaţă de tip Big Brother, dar presa a ajuns să mi-o transforme aşa, e drept după un prim accept al meu facut cam acum 6 ani din dragoste faţă de Monica, care la acea vreme era viitoarea mamă a fetiţei noastre". Întrebat dacă mai are timp şi de alte lucruri, pentru viaţă personală, pentru un film, o cafea sau o nouă iubire, Columbeanu a răspuns că citeşte pe You Tube: "Mai putin chiar deloc, să ştiţi. De carte chiar că nu am timp, dar în locul cărţilor folosesc cărţulii care sunt citite pe Youtube".

.

 

 

Versiune mobil | completa