O chinezoaică îşi vinde virginitatea pentru un iPhone 4

O chinezoaică îşi vinde virginitatea pentru un iPhone 4 sursa Reuters

O adolescentă din Guandong (China) a postat un mesaj pe Weibo, varianta chinezească a Twitter, în care scria că ar fi dispusă să-şi "vândă" virginitatea, în schimbul unui iPhone 4, scrie Business Insider. Ea a precizat că motivul pentru care postează mesajul este că tatăl ei nu vrea să-i cumpere un smartphone de la Apple.

Răspunsurile au fost într-o majoritate covârşitoare negative, cei mai mulţi atrăgându-i atenţia adolescentei că schimbul "nu merită". Totuşi, un utilizator mai glumeţ a "sfătuit-o" pe tânără să aştepte pentru iPhone 5. Câţiva dintre cei care au văzut mesajul au spus că, din punctul lor de vedere, contul fetei a fost spart de un răufăcător, care a postat acest tweet.

Un caz asemănător s-a petrecut, tot în China, în luna aprilie a acestui an, dar atunci ideea a fost dusă la capăt: în aprilie, un adolescent de 17 ani şi-a vândut un rinichi contra sumei de 22.000 de yuani (3.400 de dolari), din care şi-a cumpărat un iPad şi un iPhone.

Sociologii spun că asemenea incidente au loc din cauză că unii tineri au impresia că niciun sacrificiu nu este prea mare pentru satisfacerea dorinţelor materiale, scrie Korea Herald.

 

 

Versiune mobil | completa