Papan Chilibar, actorul din "Eu când vreau să fluier, fluier", a murit

Papan Chilibar, actorul din "Eu când vreau să fluier, fluier", a murit

Papan Chilibar, actorul amator care a jucat în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Şerban, a murit duminică seara, în Bucureşti, la doar 21 de ani, au declarat reprezentanţi ai Strada Film.

Papan Chilibar a fost externat de la Spitalul Fundeni din Bucureşti duminică, în stare foarte gravă, la solicitarea familiei, a declarat directorul Institutului Clinic Fundeni, conferenţiar Carmen Orban. El suferea de leucemie.

Actorul amator Papan Chilibar a fost interpretul unui rol secundar în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier". El a fost internat la Spitalul Fundeni de la sfârşitul lunii februarie, familia sa cerând discreţie în legătură cu cazul său.

Papan Chilibar a stat la închisoare timp de doi ani, pentru spargeri de locuinţe. Puteţi citi aici POVESTEA LUI PAPAN CHILIBAR SPUSĂ DE REGIZORUL FLORIN ŞERBAN anul trecut, pe site-ul gandul.

"Eu când vreau să fluier, fluier", debutul în lungmetraj al lui Florin Şerban, este primul film românesc din ultimii 17 ani care a intrat în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin, în 2010, şi a reuşit să ia şi două premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint şi distincţia "Alfred Bauer".

Oana Ghita, Elvira Gheorghiţă, oana.ghita@mediafax.ro, elvira@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa