Pink a născut o fetiţă

Pink a născut o fetiţă

Cântăreaţa americană Pink, în vârstă de 31 de ani, a născut o fetiţă, joi, într-o clinică din Los Angeles, a anunţat artista printr-un mesaj postat pe Twitter, informează people.com.

"Suntem extrem de fericiţi să anunţăm venirea pe lume a fiicei noastre frumoase şi sănătoase, Willow Sage Hart. E minunată, la fel ca tatăl ei (Carey Hart)", a scris cântăreaţa.

Cu o zi înainte, cântăreaţa americană spunea într-un mesaj postat tot pe Twitter că se simte pregătită să nască, deoarece noaptea de miercuri spre joi părea o noapte perfectă pentru noi începuturi, sub auspiciile unei configuraţii astrale pozitive.

"Astăzi e Lună nouă în Gemeni, e un moment bun pentru a începe ceva nou. I se mai spune şi Luna de miere", a scris Pink.

Pink a confirmat faptul că era însărcinată, în noiembrie 2010, după ce a fost fotografiată purtând o rochie pentru femei gravide şi a fost felicitată pe Twitter de un prieten.

"Nu am vrut să vorbesc despre asta, pentru că eram cu adevărat nervoasă şi am suferit în trecut un avort spontan", a explicat cântăreaţa americană în talk show-ul prezentat de Ellen DeGeneres.

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009.

Florin Badescu, florin.badescu@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa