Un adolescent de 16 ani a murit după ce a inhalat gaz de brichetă, ca să se distreze

Un adolescent de 16 ani a murit după ce a inhalat gaz de brichetă, ca să se distreze

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Năvodari, a murit, duminică seară, după ce, împreună cu un prieten cu un an mai mare, ca să se distreze, a inhalat voluntar gaz de brichetă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, adolescentul a fost găsit inconştient, duminică, în jurul orei 21.00, pe marginea drumului judeţean 226, care leagă localităţile Năvodari şi Lumina, de câţiva trecători care au alertat autorităţile la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, iar medicii au constatat că adolescentul se afla în comă profundă şi au început operaţiunea de resuscitare.

Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde, timp de aproape două ore, medicii au făcut tot posibilul să-l readucă la viaţă, dar fără rezultat, în jurul orei 23.00 fiind constatat decesul.

Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul, cunoscut drept consumator de etnobotanice, a încercat duminică seară să se distreze, împreună cu un prieten de 17 ani, şi a inhalat voluntar gaz dintr-un recipent folosit pentru încărcarea brichetelor.

Corpul adolescentului a fost dus la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului, iar poliţiştii continuă ancheta.

Cătălin Legănel, corespondenti@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa