Un câine luat pe sus de tornadă s-a târât înapoi acasă la aproape 3 săptămâni de la furtuna din Alabama. VIDEO

Un câine luat pe sus de tornadă s-a târât înapoi acasă la aproape 3 săptămâni de la furtuna din Alabama. VIDEO

Un câine luat pe sus de tornadă s-a întors la casa stăpânilor săi după trei săptămâni de la furtuna ce a lovit Alabama. Câinele, Mason, şi-a rănit grav lăbuţele din faţă şi a străbătut drumul înapoi spre casă târându-se, scrie Huffington Post.

În momentul în care furtuna a lovit statul Alabama, Mason se afla ascuns într-un garaj, însă tornada a fost prea puternică şi l-a luat şi pe căţel pe sus. Stăpânii lui Mason l-au căutat în zadar timp de trei săptămâni, însă ajunseseră să renunţe la ideea ca îl vor mai găsi în viaţa. Chiar dacă distanţa pe care a parcurs-o căţelul înapoi spre casă va rămâne un mister, Mason s-a chinuit să se deplaseze cu cele două lăbuţe rupte şi i-a aşteptat pe stăpâni pe terasa din faţa casei.

"Are două membre rupte. Locurile unde s-a fracturat osul nu a fost ţinut drept, aşadar niciunul nu s-a refăcut. Cu siguranţă s-a târât pe drumul înapoi spre casa stăpânilor săi", a declarat veterinarul Barbara Benhart. "Acesta este probabil cel mai dramatic caz pe care l-am văzut în ce priveşte animalele care au supravieţuit o durată atât de lungă", a adăugat Phill Doster, un muncitor de la adăpostul de animale care îl va ţine pe Mason până când stăpânii săi îşi vor reface casa.

 

 

Versiune mobil | completa