Unul dintre cele mai şocante cazuri de cruzime. Povestea câinelui care a supravieţuit după ce a fost împuşcat de 40 de ori

Un câine din Malta A SUPRAVIEŢUIT după ce a fost ÎMPUŞCAT ŞI ÎNGROPAT DE VIU - VIDEO

Mai mulţi membri ai poliţiei malteze a animalelor au descoperit un câine îngropat de viu, lăsat doar cu botul afară, scrie Daily Mail. După ce au îndepărtat o placă de lemn de sub care se auzeau scâncete şi au dezgropat câinele, ofiţerii au descoperit că toate cele patru labe ale animalului fuseseră legate.

În plus, oamenii legii au descoperit că patrupedul, botezat "Star" de către salvatori, fusese împuşcat de mai multe ori în cap, cu un pistol cu aer comprimat. În mod miraculos, după ce a fost dus la spital şi i-au fost scoase cele 40 de alice din craniu, câinele a supravieţuit.

Povestea câinelui a scandalizat Malta, unde pedeapsa maximă pentru maltratarea animalelor, indiferent de gravitatea faptei, este de un an de închisoare sau 46.500 de euro amendă.

Săptămâna viitoare locuitorii din capitala Valetta vor participa la un protest prin care să-şi exprime dezaprobarea faţă de legea de mai sus, care prevede pedepse prea uşoare.

De asemenea, o mie de oameni au semnat deja o petiţie prin care să se strângă banii necesari vindecării câinelui, iar un bijutier local a promis o recompensă de 250 de euro oricui ajută la prinderea celui care a abuzat animalul.

 

 

Versiune mobil | completa